Početna
Vidite svoju IP adresu!

Dana 30. maja 2015.godine u Banjaluci su se sastali maturanti sva tri odjeljenja Arhitektonsko-građevinske Tehničke škole, koji su pohađali školu od 1971. do 1975. godine. 40 godina je prošlo od naše mature!

Nakon sakupljanja na terasi hotela BOSNA u Banjaluci, otišli smo u Staru školu i u učionici izvršili prozivku. S nama je bio naš dragi profesor Duško Stanković, koji se još na kafici u Hotelu Bosna svojim dugim koracima pridružio.

Svako je nakon prozivke kazao nešto o sebi, o čemu sam pokušao telefonom napraviti video-zapis, nešto je uspjelo, a nešto i nije.

Te zapise ću nastojati, bar one upotrebljive dostaviti E-mailom "glavnom glumcu" sa zapisa, neće ništa od ovog materijala biti na internetu, bar ne s moje strane!

Nakon prozivke u učionici škole nastala je ova slika koju ovdje vidite, a onda smo se zaputili u Staru Adu kod Incela, tamob gdje je prije 40 godina bila maturska zabava!

Ručali smo, družili se do dugo u noć. Društvo se počelo osipati mojim odlaskom oko 18:40 ali su oni najuporniji ostali do skoro 03:00 narednog dana!

Aferim!

Svima koji su napisali svoju E-mail adresu poslao sam slike i prikupljene podatke (telefone, adrese i sl.).

Slikali smo se ispred hotela Bosna, u učionici škole, na ručku u Staroj Adi.

Sve koji su toga dana bili s nama, molim da meni, na moju E-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , pošalju slike sa maturske večeri, sa ranijih sastanaka, godišnjica, sa opisom tih slika i događaja, pa imam namjeru od tog materijala napraviti jednu brošuru-monografiju na mojoj web stranici, a koju bi mogli pogledati i skinuti samo registrovani maturanti naše generacije.

Pa eto ko se koliko zauzme, toliko ćemo i napraviti.

Ovdje se možete svi registrirati, da se ti podaci sakupe na jedno mjesto.

KLIK OVDJE!

 

Cazin - centar


Reklame Reklame Reklame...

Trebate novu kompletnu kuhinju po mjeri i sav drugi namještaj po mjeri: "INTERIJER - MULALIĆ" Cazin






Projekti građevinskih objekata BEST-SOFT Cazin      Posredovanje u kupnji nekretnina EUROPLAC Cazin